Om 2017-11-06T13:13:31+00:00

“Vi har alla fått en röst, och den kan vi utveckla. Att sjunga handlar om gemenskap och glädje och det är det´som är magin med en kör – man blandar olika röster – starka, svaga och när alla sjunger tillsammans, låter det fantastiskt.”
Gabriel Forss

När Gabriel i 2004 slog upp porten till sin första kör hoppades han på 50 deltagare – då skulle han vara mer än nöjd.

Utanför stod fler än 400 personer som längtade efter att sjunga. Gabriels koncept ”Du Kan Sjunga Gospel (sång utan noter, bara på gehör) var redan en succé.

Mycket har hänt sedan 2004 – Idag finns kören Happy Voices, sjung med Gabriel i Stockholm, Göteborg och Malmö där över 2000 personer sjunger tillsammans med Gabriel varje vecka, i 10 veckor för sedan att avsluta terminen med en härlig konsert och gästartist.

Under åren som har gått har Gabriel ofta fått förfrågningar från körledare över hela landet som har bett att få köpa Gabriels uppskattade körarrangemang. I samband med att Gabriel lanserar JUSTSING finns det även möjlighet för körledare att köpa Gabriels körarrangemang.

När Gabriel inte leder sina stora körer är han en ofta anlitad allsångsledare, artist och föreläsare; välkommen in på www.gabrielforss.se där du kan läsa om Gabriels uppdrag och hålla dig uppdaterad om nya evenemang.

Jag vill anmäla mig och köpa terminskort!