RESOR & AKTIVITETER 2018-01-22T19:34:36+00:00

KÖRGLÄDJE är mer än sång – det är gemenskap, nya vänner, nya relationer, härliga fikastunder, ett körläger, en körresa – det är skratt, värme, och omtanke för varandra.

Gabriel arrangerar sedan ett antal år tillbaka egna kör-resor & kör-weekends och även resor i samarbete med olika researrangörer. Tidigare har vi bl a varit i Portugal, Turkiet, New York och Sydafrika med Springtime Travel och i Israel med Omnia resor.

Våren 2015 arrangerade Gabriel den första körresan med sin egen resebyrå, Joyride. Då gick resan till Barcelona och under 2016 blev det både en resa till Miami och en Medelhavskryssning i egen regi. I maj 2017 åkte Gabriel iväg på en härlig körresa till Malaga där kören sjöng i Malagas Katedral och i januari, 2018 gick resan till Sydafrika med 3 konserter. I maj 2018 åker Gabriel iväg till Palma på ännu en härlig körresa. Varmt välkommen – mer information på www.joyride.se

Varje sommar är det dags för sommarens stora körhelg på Djulö i Katrineholm. Helgen avslutas med en underbar konsert för publik. På Gabriels sida för Happy Voices kan du läsa om alla arrangemang, resor och hur man anmäler sig.

Vi ser fram emot ditt sällskap!

BOKA ››